Top Menu

Eneco 'sponsoring' my voluntary work in Nicaragua

Steun Eneco op intranet

Eneco 'sponsoring' my voluntary work in Nicaragua

Eneco ‘sponsoring’ my voluntary work in Nicaragua

Grote bedrijven en ik gaan meestal niet goed samen. Heb ik geen ruzie met Essent, omdat dat het de normaalste zaak van de wereld vindt dat ik door betaal, terwijl ik geen klant meer ben, dan is het wel Vodafone, dat na drie pogingen nog niet in staat is om mijn abonnement naar iemand anders over te zetten, ondanks toezeggingen dat het goed komt. En dan was er natuurlijk DONG Energy dat vond dat ik gewoon een jaar door moest betalen, terwijl ik mijn bedrijf had verkocht en dus geen stroom meer af kon nemen. Tot mijn geluk werd DONG Energy overgenomen door Eneco en die toonden meer begrip en scholden de door DONG opgelegde en geinde boete kwijt, zoals ik in mijn vorige blog schreef. Maar Eneco deed er nog een schepje bovenop. Het publiceerde mijn verhaal op hun intranetsite, om als organisatie van te leren. Deze keer hoor je me dus niet mopperen over een grote organisatie, maar neem ik mijn petje af voor Eneco.

, ,

Comments are closed.