Top Menu

Eneco 'sponsoring' my voluntary work in Nicaragua

Steun Eneco op intranet

Eneco 'sponsoring' my voluntary work in Nicaragua

Eneco ‘sponsoring’ my voluntary work in Nicaragua

Grote bedrijven en ik gaan meestal niet goed samen. Heb ik geen ruzie met Essent, omdat dat het de normaalste zaak van de wereld vindt dat ik door betaal, terwijl ik geen klant meer ben, dan is het wel Vodafone, dat na drie pogingen nog niet in staat is om mijn abonnement naar iemand anders over te zetten, ondanks toezeggingen dat het goed komt. En dan was er natuurlijk DONG Energy dat vond dat ik gewoon een jaar door moest betalen, terwijl ik mijn bedrijf had verkocht en dus geen stroom meer af kon nemen. Tot mijn geluk werd DONG Energy overgenomen door Eneco en die toonden meer begrip en scholden de door DONG opgelegde en geinde boete kwijt, zoals ik in mijn vorige blog schreef. Maar Eneco deed er nog een schepje bovenop. Het publiceerde mijn verhaal op hun intranetsite, om als organisatie van te leren. Deze keer hoor je me dus niet mopperen over een grote organisatie, maar neem ik mijn petje af voor Eneco.

, ,

Comments are closed.

Private: yoga courses

Ready to start with yoga? Do you want to get more flexible? Finally get rid of back pain and / or stress? Or do you think yoga is something for you? Whatever your reason is, we have the yoga courses for you.

Yoga courses for beginners

yoga courses

yoga courses

This Yoga beginners course guides you through the first steps on your yoga mat. The course consists of seven video classes and an introduction video. The classes are between 35 and 45 minutes. The course is designed to give you the best start to yoga you can imagine.

The course only costs 6,95 euros, because we want to help as many people as we can to start with yoga.

You’ll find this course in our webshop.


Thai Yoga massage tutorial

thai yoga massage tutorial

Thai Yoga Massage

A Thai yoga massage is a beautiful gift to give and to receive. With our Thai Yoga massage video tutorial you will be able to give this gift. This tutorial will guide you step-by-step through a relaxing massage. This tutorial consists of two video of half an hour: one massage for the front of the body, one for the back of the body.

Thai yoga massage is practiced with clothes on.

We love Thai yoga massage. To let as many people as we can experience it, we only ask 5 euros for this tutorial.

You’ll find this tutorial in our webshop.