Top Menu

Pleiade Yoga en Lunch

Pleiade yoga en lunch

Balancerend op een been
deinend als een danseres
sierlijk zweven als een zwaluw
je hoofd in balans
je lijf in balans
je lijf in balans
je hoofd in balans.

Heb jij zin in een lekkere, Ayurvedisch lunch en een ontspannende yogales: gericht op balans en op spijsvertering? Kom dan zaterdag 20 september naar de Pleiade Yoga en Lunch bij Pluk & Plenty. Dan laten wij je lekker ontspannen en heerlijk genieten. Aanmelden doe je via de Facebook-pagina van Pleiade.

Het thema is balans; niet alleen voor je benen, armen en je hoofd, maar ook voor je ingewanden, want met relaxte twists brengen we ook die weer in balans. Dit als voorbereiding op de overheerlijke ayurvedische lunch. Deze lunch is balancerend voor iedere dosha. De smaken zoet, zuur, zout, bitter en wrang geven een tongstrelende smaak in eerlijke, biologische gerechten.

De yogales wordt gegeven door John Kraijenbrink (Dutch Smiling Yogi / Blauwe Parel – Yoga Meditatie Massage), die ook de yogalessen in het Leijpark en de Yogaconcerten bij Theaters Tilburg verzorgt. De ayurvedische maaltijd wordt verzorgd door Rian Michiels (Pleïade).

Wanneer: 20 september 2014
Lokatie: Pluk en Plenty (bij Klooster Nieuwkerk, Goirle); Nieuwkerksedijk Zuid: na de golfbaan en voor de kruising naar het klooster linksaf.
Tijdstip: 11.00 uur aankomst
11.30 – 12.30 uur yoga
13.00 – 15.00 uur ayurvedische maaltijd
15.30 uur afsluiten

Kosten: 25,– euro

, ,

Comments are closed.